Természetesen van lehetőség a termék visszaküldésére. Ebben az esetben nincs más dolgod, minthogy a borítékon szereplő címre visszaküldöd a terméket a kézhezvételtől számított 14 napon belül. Elegendő, ha egyszerű postai levélként küldöd el részünkre. Amint a termék visszaérkezik hozzánk, 10 napon belül visszautaljuk a teljes vételárat. A visszaküldés költségét nem térítjük vissza. Mielőtt visszaküldöd a terméket, mindenképpen küldj egy e-mailt az adventuresofrubi@gmail.com címre. 

FIGYELEM! Személyre szabott termék vásárlása esetén nem illet meg a 14 napos elállási jog, tehát nem lehet visszaküldeni vételár-visszatérítésre vagy cserére, mivel a termék kifejezetten a specifikációd alapján (névvel vagy kért idézettel) lett legyártva. Ha személyre szabható terméket rendeltél, akkor a rendelésedet 24 órán belül törölheted, utána viszont erre nincs lehetőség!

A terméket az alábbi címre kérjük visszaküldeni:

Teljes jogi név: Ladomerszky Dávid ev

Postai cím: 9025, Győr, Bercsényi Liget 20 2/11

Abban az esetben, ha gond van a kapott termékkel, pl. törve érkezett, nem passzol a tok a telefonra stb., mindenképpen küldj egy e-mailt a adventuresofrubi@gmail.com   címre és találunk megoldást a problémára. Amennyiben a termék valóban hibás, biztosítunk csereterméket és a hibás terméket nem kell részünkre visszaküldened.

Ha nem érkezett meg a rendelésed, kérünk, vedd fel velünk a kapcsolatot a adventuresofrubi@gmail.com e-mail címen és ellenőrizd, hogy a rendelésnél biztosan jó szállítási címet adtál-e meg.